Бас китара или Concept art? Защо не и двете!

Днешната статия е посветена на Елмо, млад творец, по призвание илюстратор и concept artist, но същото така посветен на музиката и на своята бас китара.

Името му е Олгиерд Колев или накратко ЕлмоЗавършва Националната Художествена Академия със специалност „Книга и печатна графика“ и се занимава основно с илюстрация и концепт арт за игри. Работи за една малка, но бързо развиваща се компания за мобилни игри: TryadGames. Но когато не се илюстрира персонажи, свири на бас китара в групата Electric Dragon и се вживява в ролята на продуцент и видео режисьор.

[huge_it_gallery id=“61″]

“ Израснал съм с компютърни игри  и това си е останало моя страст. Всичко, което правя е свързано пряко или косвено с тях. Рисувам от малък и винаги съм се интересувал от различните техники за художествено изразяване от всякакъв вид, класически медии като темпера, акварел, графика, масло и скулптура, модерното дигитално изкуство. Като илюстратор имам огромно влечение към изучаването на светаСмятам, че съм длъжен да разбирам обектите, които рисувам независимо какви са те. Дали ще са механични части, животни или сгради, те трябва да имат някаква логика в конструкцията си.  Свидетели сме на много красиви концепции, но те в реалност не биха работили.

[huge_it_gallery id=“62″]

Заедно с Electric Dragon успява да издаде нов албум. Елмо твърди, че чувството да преминеш през целият процес на създаване на такава творба от самото начало, през записите и видео клиповете, чак до концертните изпълнения е невероятно и много зареждащо.

Ето няколко от клиповете от последния албум:  

Electric Dragon – Suicide Plan B 

Electric Dragon – Real Talk  

httpv://www.youtube.com/watch?v=945C8mYeWhA

Неговитя съвет към читателите е да помнят защо правите това, което сте започнали. Да  не се отказват

Последвайте Елмо на megaelmo.com и OlgierdKolev.

Коментари

comments