Как да измайсторим красива цветна гривна за пролетта. Сръчно с Габриела Григорова.

Дойде времето, в което изгрява пролетта. Дойде и моментът, който така дълго чакахте. Изкуството е приоритет, а аз съм слънце. Нежността сте самите вие, а аз само галя сетивата ви, за да ги отворя към креативността и творчеството.

В днешния проект ще преоткриете своите възможности в една нова и по-различна насока. Пътеката е една, а именно тази, която всеки следва. Заедно ще изпълним вашия ден с цветове, нюанси, естетика, стил, индивидуалност и най-вече – с любов. Любов, която е скрита зад багрите на неспособността да устоите пред пределите на изработка. Изработка и труд, които тепърва предстои да вложите в проект:

Пролетна гривна от флорални елементи с кристали и нотка любов.

Оставете лошото настроение настрана, забравете за всичко, което води до негативизъм и отрицателност, и поставете една 24-каратова усмивка на своето лице, за да заблестите като истински шедьовър.

Необходими материали, за да създадем вълшебство:

Как да измайсторим красива цветна гривна за пролетта. Сръчно с Габриела Григорова.

Необходими сюжетни герои са:

Автор: Творческо създание на независима и недефинирана възраст, което се стреми към изкусно съвършенство и изящество на деня, създаден за да изтласква красотата на пролетта.

Изпълнителен модератор: Вие

Допълнителен екип: 2 ръце и 10 пръста.

Време за изработка: около 30 минути.

Краен резултат: Наслада, удовлетворение и красота.

Нека започнем стъпка по стъпка и с реалния процес на сглобяване.

Стъпка 1: Изберете своите изкуствени цветя и се уверете, че сте изрязали дръжките предварително, за да улесните себе си при залепянето и изработката на аксесоара.

Стъпка 2: Започнете да залепяте цветята едно към друго с топлия силикон, като оформяте полукръг, който ще играе ролята на гривна. В нейния край ще добавим дантела, която ще играе ролята на връзка.

Хубаво е да измерите предварително китката си с кончè, ако желаете вашата гривна да достига определена дължина.

Как да измайсторим красива цветна гривна за пролетта. Сръчно с Габриела Григорова.

Стъпка 3: След като сте достигнали желаната дължина, започнете да подбирате кристалите и мънистата, с които ще декорирате получения полукръг.

Стъпка 4: Нанесете кристалите върху избраните от вас места, като отново използвате силикон за тяхното закрепяне.

Когато подберете всяко едно кътче и местенце, захраните своето въображение и генерирате своите идеи, всичко се превръща в реалност.

За да бъде тя в напълно завършен вид, трябва да подберете своята дантела спрямо цветовете на изкуствените цветя. За моята собствена гривна аз съм подбрала лилава, тъй като преди това съм използвала лилави цветенца. Един нюанс по-тъмно или по-светло (спрямо основния цвят) би било най-доброто решение за вашето креативно творчество.

За да прикрепите своята дантела към вече оформената гривна, трябва да изрежете две ивички с еднаква големина, които да залепите в края отново с топлия силикон. Така ще можете свободно за завързвате своята гривна и да регулирате нейната дължина. Всеки е напълно свободен да експериментира с цветове, форми, естетични нюанси, кристали и всякакви други материали, които желае да добави към своето творение.

В следващите снимки ще откриете три от моите най-любими модели флорални гривни, изработени на принципа на тази, която вече описах.

Как да измайсторим красива цветна гривна за пролетта. Сръчно с Габриела Григорова.

Вдъхновението не се придобива, а се носи. Всеки може да твори стига да бъде способен да преобрази виртуалното изображение в реалност. За качествата няма граници, за творчеството – също. Способността да се усъвършенстваш се гради на упоритост, мотивация и постоянство.

Така постигам успехите си аз. Така мотивирам и вдъхновявам хора от всякакви възрастови граници. Не оценявайте това, което виждате, а това, което създавате.

С вдъхновяващи усмивки от Габриела Григорова.

Коментари

comments