Всичко започва с една Голяма Мечта. Десислава Андонова

„Съветите, които ми даваха в детството: вярвай, мечтай, бъди добър човек и никога не прави компромиси със себе си, ме доведоха дотук.” – Десислава Андонова

Десислава АндоноваДесислава Андонова, родом от Самоков, се е посветила на това да СЪЗДАВА. Рисува от малка. Рисуването винаги я е правило щастлива – факт, който предопределя избора й да се занимава с изкуство. Винаги е мечтала да изработва накити. Първоначално прави само за себе си и майка си, която ги носи с удоволствие и вярва в нея и в нещата, които тя твори.

Експериментира с всякакви материали. Всичко започва с една Голяма Мечта – да създава накити, носещи естетика и различно излъчване. Всяко бижу, което прави, е уникално и не може да бъде повторено, тъй като е било създадено за човека, който се идентифицира с него. Получава се нещо като любов от пръв поглед и човекът казва: „Това е моето бижу!”.

„За мен е радост да предавам част от себе си и своята енергия върху бижутата и да наблюдавам светлината в очите на хората, които в последствие ги носят. В работата ми ме вдъхновява природата, както и всичко, което ме заобикаля – всяка материя и материал, всяка усмивка и човешка спонтанност, човешката доброта и състрадателност.”

Десислава Андонова

„Вярвай, мечтай, бъди добър човек и никога не прави компромиси със себе си, ме доведоха до това да реализирам мечтата си и в ежедневието си да създавам красиви малки светове.“

„Вярвайте, мечтайте, оглеждайте се около вас, наблюдавайте и бъдете откриватели, защото малките неща са най-важните и ценни” – това бе съветът, който Десислава ни остави да предадем на младите творци.

Хората могат да намерят Десислава Андонова във Facebook и Instagram.

Десислава Андонова Десислава Андонова Десислава Андонова

Коментари

comments