Сияна за своята бъдеща детска кулинарна книжка.

Тази седмица, creativU ще ви запознае със Сияна Георгиева, млада илюстраторка от Бургас, която смело се е запътила към илюстрацията на детски книжки. В момента е студентка по архитектура и й „промиват главата с чертежи“, но тя не спира да рисува, дори развива собствен проект за детска кулинарна книжка.

детска кулинарна книжка

Сияна посвещава всяка една свободна минута на изкуството, независимо дали рисуване, handmade или поддържането на блога си schizzi-sia.

София е хубав град, определено не съжалявам, че дойдох тук да уча. Липсва много най-вече морето – спокойствието там. Тук е много по- забързано и нещо, което си признавам, че малко не ми допада, е недоверието от страна на софиянци, имам чувство ,че слагат всичко под съмнение, що се отнася до отношения. Но пък културните мероприятия тук са много голям фактор. Като ми дойде в повече, обикновено бягам в някоя галерия и се храня с изкуство буквално казано.

Съветът на Сияна към читателите:

Може би за хората, които обичат да рисуват като мен – ръката има нужда от внимание всеки ден, иначе започва да изневерява.

Смятам ,че един творец трябва да има очи и да попива всичко, що се случва около него, но и в моменти на сивота никога да не спира да си търси вдъхновението. Но като извод най-вече хората, характерите им. Всеки човек си е цял свят… и опознавайки повече, толкова повече светове.

Можете да разгледате творбите на Сияна на schizzi-sia.blogspot.com

Коментари

comments