„Джазът е в кръвта ми“

Тази статия е посветена изцяло на музиката, преследването на мечти, труда на артисти, цитати и много история.

Имахме удоволствието да се запознаем  с Анна-Мария Вартовска, с две „н“ и тиренце ( държеше да каже ), накратко Ани. На 20, с 20 години стаж в музиката, на нея не и пукаше и ни попя в кафенето, докато сервитьорката донесе фрапетата. How cool is that !? Пихме, пяхме, говорехме, нали знаете как е с интересните хора :)

 

„…всеки един татус по мен, носи своята символика…“

И да, по нея нямаше „only god can judge me“ или глухарчета. Но татуировките далеч не са най-интересното за нея.

„Татко ми разказва когато съм била малка, бебенце, още не съм говорела,  Мама ми е пяла песнички като „Зайченцето бяло“ и аз съм започвала да ги тананикам.“

И това ако не е било ясен знак в каква насока трябва да развиват талантите на детето си? Но дори да не е било така, ако произлизаш от семейство с баща – джаз музикант, кака  хора на БНР и майка – цигулар и още милион неща, едва ли биха я гласяли за икономист. Нищо против икономистите.

Надяваме се сега разбирате заглавието на статията и защо джазът е в кръвта й.

Тя и групата в която участва In Between плануват да запишат и клип на най-новата им авторска песен. Клипът ще е на българското черноморие е ще е на chill with friends тематика :)

Искате да чуете In Between на живо? Ще ги намерите в Studio 5.

Хареса ви статията? Да? Супер! CreativU непрекъснато търси креативни хора, за които да напише интересна статия. Ако сте такъв или познавате хора които се занимават с изкуство, музика и какъвто и да е вид креативна дейност, пишете ни на creativu@abv.bg

Коментари

comments