Из Европа, от една модна блогърка.

„Ако си роден без криле, не им пречи да израснат.“

Днешната статия е една модна блогърка със страст към пътуването из Европа и културата. CreativU има удоволствието да ви запознае с Гергана Неделчева, на 22 години, родом от Добрич, а в момента се намира се намира в някой от красивите европейски градове, ако продължите да четете статията, ще разберете, че Гергана обича пътуванията и това, което те предлагат – култура, изкуство, нови гледки и възможности.

Гергана Неделчева

„Бъдете смели, рискувайте и следвайте мечтите си на всяка цена.“

В момента Гери посещава курс по моден стайлинг в Берлин, като същевременно работи като медиен анализатор, блогър и стилист на свободна практика. Иначе казано, цени си времето, което в днешни дни е изключително похвално за един млад човек.

„Своето вдъхновение за живот черпя от книги, интересни и успешни хора, както и малките, сантиментални неща, които обагрят дните дни.“

Родена и израснала в Добрич, където завършва средното си образование. След това заминава за Виена, за да учи Скандинавистика. След успешното преминаване на обучението й следват дестинации като Дания, Швеция и най-накрая Германия, където се намира и до момента.

„По време на следването ми се зароди идеята за създаването на мой собствен блог, който в началото имаше по-скоро характера на онлайн дневник, в който споделях ежедневните си мисли и вдъхновения. С течение на времето, разбира се, идеята ми претърпя известни промени и превърна блога ми в нещото, което е сега. Благодаря на братовчедка ми за това, че ме насочи към възможностите, които онлайн светът предлага в днешни дни.“

Гергана Неделчева
Като една модна блогърка, Гери черпи вдъхновение от многобройни източници: архитектура, изкуство, фотография, кино, списания, блогове и колоритни хора. За нея е много важно, градът в който живее да предлага всичко това и то в големи количества…Определено е направила правилният избор, за което екипът на creative бурно ръкопляска.

Можете да последвате нейния блог или facebook страница

Коментари

comments