Dr.Go, Драго в SOHO за липсващото звено в българския рап

SoReadable: Липсващото звено в BG рапа vol.2

Дата: 07.03.2016
Час: 19:00ч – 21:00ч.
Място: SOHO, ул. Искър #4, София 1000, ет. 3
Вход: свободен

 

Небивалиците на Драго Симеонов

Точно преди година под зеления покрив Драго дебютира в SoReadable (SoReadable e ежемесечната поредица от литературни четения в уютна атмосфера и любима част от културната платформа на SOHO.) с рапърски изпълния, за да изясни фундаменталния въпрос за липсващото звено в българския рап. И тъй като останаха няколко тъмни петна, тази пролет отново ще се доизяснява.

Dr.Go

Непосредствено ден преди празника на майката, ще имате възможността да чуете на живо неноминираният за нито една хип-хоп награда, носителят на нула отличия в областта на литературата – Dr.Go. За него публиката ентусиазирано споделя „Кой точно беше този, ако може да ни припомните, а собствената му майка не пести похвалите си:

„Ама добре е горе-долу“

Чуйте неговите най-нови хип-хоп мелодрами и усетете силата на мерената реч, когато е използвана за нещо по-различно от реклама по моловете и продуктовo позициониране в прайм тайма на родната телевизия.

Драгомир Симеонов

Драгомир Симеонов е познат от ефира на Дарик Радио като водещ на следобедния блок и още редица телевизионни предавания и списания. Известен на малцина и като Dr.Go, Драго е роден на 15 септември и ако на този ден видите пременени дечица с букети и горди гиздави майки – да знаете, идват на рожден ден.

„Oстаналото са лични данни, защитени от закона и достъпни само за висши държавни служители и момичето в кварталната видеотека.“

*SOHO – арт коуъркинг пространство в центъра на София с ежемесечнa програма от културни и професионални събития

Коментари

comments