Твоят автограф – Шапката

шапката

Настъпи сезонът, в който триумфално да разходим по улиците така модерните шапки.

Шапката е моят любим аксесоар. Някои дами са пристрастени към многобройните чифтове обувки, а аз – към моите шапки. Шапката категорично заявява наличието на усет за стил и мода. Тя е вашият личен автограф, с който ще се отличите.

Моделите са многобройни. Измежду тях има такива, които са подходящи както за допълнение на ежедневната визия, така и за специални поводи.

И ако лятото имате извинение да не ги носите, то от ноември до март това не е така, тъй като именно шапката е типичният аксесоар за есенно-зимните сезони. Тя ви дава прекрасен повод да стоплите главата си, да подчертаете визията си и да приковете погледите към себе си.

Тази година по модните подиуми видяхме многобройни предложения – ретро шик, класически шапки с периферии, както и ексцентричните и забележителни шапки-воалетки (лично аз обожавам тази колаборация между street стила и вечната класика, имаща като резултат постигането на един екстравагантен и небрежен шик). И, разбира се – сибирският прочит с винаги актуалните ушанки – топли, меки и с дълъг косъм.

Шапката е най-верният съюзник на дамите.

Всяка от нас има дни, в които не харесва прическата си или просто се чуди с какво да разнообрази визията си. В тези и в много други случаи шапката е винаги готова да се притече на на помощ.

Днес избрах да споделя с вас моята лична селекция от любими актуални модели. Надявам се, че и вие скоро ще откриете вашата!

шапкаташапкаташапкаташапкаташапкаташапката

*Още модни материали и съвети ще откриете в блога на Калина Николова f-gal.com

 

Коментари

comments