„Вдъхновение черпя от  себе си” – Цветина Цекова от cvetybaby. Моден блогър.

cvetybaby„Към личности изпитвам само възхищение и единствено мога да се уча от тях, но вдъхновението си е мое лично усещане, което черпя само от себе си.”

Може да сте я виждали в социалните мрежи или в блог постовете, но сега е моментът да я опознаете по-отблизо.

Цветина Цекова, или просто Цвети, моден блогър в cvetybaby.com. Родом от Луковит, понастоящем тя живее и учи в София. Въпреки че от доста време не е в родния си град, защото завършва средното си образование в Правец, именно Луковит остава любимото й  място, в което винаги успява да намери спокойствие, далеч от хаоса на столицата.

„Обожавам дните, прекарани със семейството си.”

Независимо от модното блогърстване, Цвети продължава да следва целите си да завърши Право.

„Из спомените от детството, сред редовете в лексикона:  „Каква искаш да станеш, като пораснеш? –  Адвокат.“  Хубаво е, човек да се бори за мечтите си, няма по-голямо удовлетворение от това да се гордееш с образа, който виждаш в огледалото сутрин.”

Блогът й е най-любимото й хоби (но това го казва всеки блогър).

В cvetybaby.com може да откриете всякакви теми – мода, красота, лайфстайл, пътувания, спорт, здравословен начин на живот. Целта й е да създаде място, в което да има за всекиго по нещо. За някой това ще е модният тренд есен/зима 2015, за друг пък – съветите за здравословно хранене и т.н. Цвети не пише самоволно и се стреми да е добре запозната с това, което представя на читателите си, за да им е максимално полезна.

cvetybaby

„При мен нещата се случиха спонтанно – просто реших, че е прекалено скучно да трупам десетки папки със снимки във Фейсбук (защото обожавам да се снимам) и да ги натрапвам на хората. Създадох Cvetybaby.com, за да може читателят да има избор – гледа ли му се, или не.”

Дотук стига с много труд. Блогърстването е свързано с много постоянство. Фотосесиите, преработването на снимките и писането на текстове – това са все неща, които изискват време и внимание.

Защо избрах „cvetybaby.com“ за име на блога?

„Името на сайта ми има сантиментална стойност за мен. То не е случаен избор от липса на вдъхновение. Когато ме попитаха как искам да се казва, без капчица съмнение избрах името, което ме описва най-точно. Това е никнейм от детството ми, който се превърна в нарицателно име за мен и мой прякор. Свързвам го както с добро, така и с лошо.  И блогът ми, и името, което той носи, са пълно копие на моята личност.”

Тъй като блогът й е насочен към модата, Цвети се вдъхновява именно от нея. Налага стилните и семпли визии, натуралните цветове – черно, бяло, нюд. Вдъхновява се от начините, по които един моден блогър може да изрази себе си чрез своя стил. Успява да разпознае характера на човека според неговата визия. Смята, че всеки един човек на изкуството може да представи себе си най-добре чрез своя талант.

“Към читателите искам да изпратя хилядите си благодарности. Най-ценното за един блогър е именно неговата аудитория. Бъдете активни и позитивни. Така ще успеете да направите деня си една идея по-ведър, а живота си – по-щастлив и спокоен.”

„Никога не гледам назад, никога не искай от мен да се откажа. Не харесвам историята, тя и без това е написана на хиляди страници. Моето време никога не е било, то винаги е.“ – Вивиан Уестууд

cvetybaby cvetybaby

Коментари

comments