ArTBoX преди Коледа

ArTBoX

Сдружение „Петя Павлович“ ви кани на „ArTBoX преди Коледа“

13.12.2015 г. от 11:00 до 18:30 часа в бар Vitamin B в София (ул. Ангел Кънчев 8)

линк към събитието

За шести пореден път Сдружение „Петя Павлович“ реализира своя проект ArTBoX – артистично-музикално събитие, което се провежда на интересни, алтернативни места в столицата. Домакини на „ArTBoX преди Коледа“ са прекрасните усмихнати и позитивни хора от Бирения бар „Vitamin B“ – едно ново място в центъра на София! „Vitamin B“ е артистично, пъстро, носещо свежо настроение пространство, в което любителите на бирата могат да се насладят на непознати марки от цял свят.

По традиция в ArTBoX посетителите ще имат възможност да срещнат различни творци, обединени от идеята на проекта – а именно – взаимния обмен на творчески търсения, вдъхновение и опит. Участниците ще представят свои ръчно изработени предмети на ArT-базара. Програмата на събитието включва също така и работилници на различни теми, в които всеки гост е поканен да се включи. Няколко от участниците в ArTBoX са фондации и тяхното участие е благотворително.

ArTBoX

Това, разбира се, съвсем не е всичко. В „ArTBoX  преди Коледа“ ви очакват и много изненади и игри!

ArTBoX е събитие без фиксиран вход, но всеки желаещ да подкрепи проекта, може да направи го направи чрез доброволно дарение. Всеки гост, подкрепил събитието, получава уникален ArT-билет с авторска снимка, както и коледно късметче.  В края на събитието ще се разиграе Томбола и един щастливец ще получи награда – артикул от базара или  питие на бара на стойност, определена от организаторите.

Любителите на бирата могат да участват в още една игра!  Всеки желаещ може да донесе празна бирена бутилка и да се включи в ателието за украса на бирени бутилки! Всяка украсена бутилка ще бъде заснета и след това ще участва във фото-конкурса на страницата на ArTBoX Рroject във Фейсбук.

ArТBoX преди Коледа“ в Бар “Vitamin B”

Мястото, където на 13-ти декември ще се заредите с празнично настроение, ще срещнете приятели, ще намерите подарък, ще се забавлявате, ще се насладите на артистична атмосфера в топла и уютна обстановка!

Сдружение „Петя Павлович”

Гражданско сдружение с нестопанска цел. Създадено е през 2010 г. по инициатива  на Академичен хор „Света Параскева”  към НХА с цел подкрепа на дейността  на хора,  участие  в различни  национални  и международни  проекти,  свързани с представянето, подпомагането и развитието на българската музикална култура. Към Сдружението е учреден награден фонд „Петя Павлович” за поощряване  дейността и развитието на млади творци. Постепенно Сдружението разширява своите дейност, проекти и визия с цел да сътрудничи на други организации, автори, млади творци. Част от неговите партньори до момента са Галерия „Снежана“, Atelier De L’Art, ФотоСинтезис Арт Център, “Център по забавна математика”, Галерия Антракт, Езикови  школи  Иберика  и др. още информация

ArTBoX е проект на Сдружение „Петя Павлович“  в подкрепа на талантливите, креативните, позитивните, активните, жадните за изкуство! Неговата цел е да допринесе  за утвърждаването  на Сдружението  като институция с висока значимост на културната  сцена в София. Всяко ново ArTBoX събитие предоставя възможност  за изява и представяне  на автори  от различни  сфери  на изкуството  да споделят  своите  креативни идеи, своя талант, инициативи и проекти.

ArTBoX Project е израз на стремежа към симбиоза между изкуствата, между творците и публиката, който е свързващото  звено  между  всички  млади  и  талантливи  хора  – членове,  доброволци  и съмишленици  на Сдружението.

ArTBoX досега:

  • 19 и 20.10.2013  ArTBoX Weekend – в партньорство с Atelier De l’Art
  • 22.12.2013  Christmas ArTBoX в партньорство с „Център по забавна математика“
  • 02.03.2014  мArTBoX в партньорство с ФотоСинтезис Арт център
  • 20 и 21.12.2015 Christmas ArTBoX – в партньорство с езикови школи Иберика и Art Club Sofia
  • 18 и 19.04.2015 Пролетен ArTBoX – в партньорство с Галерия АНТРАКТ и ФотоСинтезис Арт Център

 

Коментари

comments