“Модата отминава. Стилът е вечен.” Интервю с AVAVIEW

 

Две момичета със сходни вкусове, но същевременно са толкова различни. Обединява ги една страст – бижутата. И двете вярват, че случайности в живота няма и необоримото доказателство за това са случаите, в които съдбата ги събира и разделя, за да ги доведе до момента, в който съюзяват усилия си и създават AvaView.
Когато пътуваш, е важно какво ще сложиш в куфара. Да си компактен, но същевременно да имаш всичко необходимо, за да изглеждаш добре в моментите, в които сбъдваш една по една мечтите си. Да усетиш атмосферата на Тадж Махал или да разходиш кецовете си по кокетните улички на Линдау на Боденското езеро…

ava view

Понякога преживяванията са съпроводени с едно вътрешно усещане, че точно днес ти се случва онова “веднъж-в-живота” нещо, което няма да преживееш отново. Кой знае!?
И за всеки случай – на път е по-добре да имаш бижу, което можеш да сложиш и на рокля, и на риза, дори и на най-обикновена блуза. Бижутата, създавани от екипа на AvaViewJewelry, са онзи незаменим елемент, който придава на красивите моменти чувството за завършеност.

 

ava view

“Когато разплитахме сантиметър по сантиметър петметровия стоманен синджир, за да създадем едно от най-харесваните ни произведения, се борехме с непокорността на този материал. Когато завършихме нашата “Авантюра”, резултатът беше усещането за свобода, въплътено в колие, готово да обгърне нежните женски рамене и да се отправи към красотите на света. Създаваме всяко наше произведение с желание и душа, правим го за жената, която ще се влюби в него. Не за определен стил дрехи. Не само за един сезон. Това, което искаме да дадем на нашите клиенти, е спокойствието, че всяка дреха се превръща в подходяща за даден повод, щом AvaView се “подпише” на нея.”

ava view

Качеството на материалите, наред с дизайна, е неизменна част от концепцията, която следва екипът на Ava View.
“На всяко момиче се е случвало поне веднъж да се влюби в еднодневно бижу. Наричаме така украшенията, които след първото носене променят цвета или формата си и очарованието им си отива, а тяхната съдба е да залежават в някоя забравена прашна кутия. Ние бягаме от това. Стоманата е уважаван от нас материал, на който можем да се доверим. С времето тя не променя цвета си, подхожда на всякакви материи и спокойно се комбинира с други материали.”
Повечето от бижутата в колекциите на AvaView са единични бройки, което ги прави уникални. За да създават нови модели, момичетата споделят, че се вдъхновяват от честите си пътувания до интересни и непознати места и от приятелите си. Приятелите –хората, които ги подкрепят и зареждат емоционално със своите преживявания, намират място под светлините на AvaView. Това се случва в онлайн списанието, което е градивен елемент от същността на Ava. Там е пространството, където се ражда вдъхновението.

ava view

“Колкото и да ни се иска, не можем да видим всички райски места по Земята, но благодарение на нашите приятели, които споделят емоциите си с нас, успяваме да презареждаме въображението и да претворяваме положителния заряд в красиви бижута.”
Списанието излиза на два месеца и предшества всяка нова колекция бижута. Загатва идеята и оставя на въображението на читателите мислено да си нарисуват моделите, които ги очакват. А AvaView обещава да вдъхновява почитателите си и да създава бижута, които остават, защото – както големите дизайнери отдавна са установили:

“Модата отминава. Стилът е вечен.”

ava view ava view ava view ava view

 

http://avaview.com/

Коментари

comments