Готови ли сте за фестивала на дигиталното изкуства FUTURO?

Този август във Варна за поредна година ще се проведе фестивала за дигитални изкуства FUTURO във Варна за четвърта година. На тазгодишното издание гости и лектори ще бъдат редица известни майстори на дигиталното изкуство, работещи в сферата на видео игрите, анимацията, илюстрациите и скулптурирането.

„Създадохме Футуро с идеята да подкрепим дигиталното изкуство и да помогнем на младите таланти да се развиват.“

– Екипът на Футуро

FUTURO приветства творци, илюстратори, художници, скулптори, професионалисти и любители обединени от любовта към дигиталното творчество и създаване на персонажи и светове.

FUTURO

С всяка следваща година Футуро добива все повече популярност сред младите артисти, а изданията стават все по-силни от предходните. Хората стоящи зад събитието са Живко Дончев – скулптор и Виктор Кълвачев – художник. Идеята за такъв фестивал постигна огромен успех и привлича интереса на повече и повече млади таланти през годините.

Известни професионалисти от развлекателната индустрия, които ще те вдъхновят и мотивират да завладееш света. Тази година по време на фестивала, пред публиката ще се изправят забележителни майстори на изкуството от различни сфери, които с удоволствие ще споделят своите всевъзможни преживявания по пътя към успеха. Събитието обещава огромни дози вдъхновение, впечатляващ арт и знания. Посетителите ще имат възможността лично да говорят с лектори и да им зададат всички въпроси, които желаят.

Къде и кога?

Варна, хотел Черно море, 24-26 август. Още за събитието ще открите в официалният сайт на FUTURO, а билети за фестивала тук.

 

Коментари

comments