Salute

saluteИ както пеят готините сладурани от Little Mix в жестокото си парче Salute: „Дами по целия свят… сложете си убийствените токчета, кецове, платформи или вържете ботушите си…търсим нови попълнения“, готови за прием в модната армия.

Абсолютният хит за есен – зима 2015 – милитъри стилът. Този истински евъргрийн отново е на почетно място в нашия гардероб. Защо ли? Защото е смел, дързък и стилен. И ако в армията от значение са пагоните, то на модния подиум този сезон е задължително да се сдобием с палто или тренч с двуредно закопчаване.

В повечето случаи копчетата са златисти, за да допълват и открояват силуета. Зимните палта тип „военен шинел“ ще бъдат абсолютен must have за сезона. За облеклото в духа на военните униформи е характерна липсата на всякакви украшения и бижута, тъй като то спазва строга и стилна визия, максимално близка до тази в армията.

salute

Един от основните елементи от милитъри стила е камуфлажът. Десèн, отново изцяло взаимстван от военните и ловджийски униформи, за които е характерен поради факта, че лесно се слива със растителността и служи за прикритие. Камуфлажните дрехи се асоциират с демонстрацията на сила и мощ. Основната цветова гама, около която играе милитъри стилът, е цветът каки, с допълващи нюанси от сиво, сиво-зелено, петролно зелено, бежово, кафяво и черно.

Създаването на моден аутфит може да се получи и само с един елемент от актуалния военен стил, но той трябва да бъде убедителен и въздействащ. Добър вариант е и комбинацията от камуфлаж и едноцветни дрехи. Оръжието е във вашите ръце, момичета, смело напред.

Ходом марш!!!

salute

*Още модни материали и съвети ще откриете в блога на Калина Николова f-gal.com

 

Коментари

comments