Покажи на света колко сладко е да си различен. Десислава Вълкова и Антония Атанасова от Sugar Secret.

Sugar Secret

Днес ще ви срещнем с две дами, обединени от общата си любов към красотата и … сладкото. Запознайте се с Десислава Вълкова и Антония Атанасова от Sugar Secret.

Основното им занимание е далечно от това, което им е на сърцето и с което искат да се занимават. Накратко казано, Деси и Тони работят в сферата на техниката, но това не ги спира да преследват страстта си. Смятаме, че всички трябва да почерпим (ако не пример, то поне) вдъхновение от тях, защото в крайна сметка това, което ни кара да растем и да се развиваме, са именно мечтите ни.

Успех, момичета!

Sugar SecretСпонтанност

„Не е тайна, че сме любителки на сладките неща. Обичаме да си угаждаме със сладко и доста често прекаляваме. Всеки път, след като попрекалим с шоколадовите изкушения, неминуемо се появява нотка и на угризение. Изхождайки от нея, един ден, съвсем на шега, се запитахме дали няма създадено такова нещо, от което да си доставяме хормона на щастието, без да качваме излишни килограми.“

Идеята да създадат първото сладко изкушение идва съвсем спонтанно. Най-напред опитват с тортичка. Правят си по една от най-любимата им – „Червено кадифе“.

Неизбежно и други хора забелязват аксесоарите на Тони и Деси. Всички остават очаровани. Естествено, като в типична женска компания, всяка една тяхна приятелка иска и за себе си по едно бижу. Момичетата решават да ги зарадват, като им подаряват нещо специално, и точно тогава се ражда идеята за създаването на сладки изкушения за по-голям кръг от хора.

Sugar SecretМалък старт

Брандът съвсем отскоро е на „бял свят“. Преди 2 месеца на шега се появява и името, което да допълва сладките изкушения. Създава се и Facebook страницата на проекта – „Sugаr Secret“.

“Получаваме доста покани за различни арт събития, имаме и огромната подкрепа на приятелите си, както и на техните приятели.

След едно арт събитие, в което бяха поместени снимки на нашите сладки изкушения, получихме и предложение от вашата креативна страничка.“

Sugar SecretТорти, понички и мъфини

„Един ден просто се събрахме и започнахме да моделираме бижутата. Часове наред правихме торти, понички и мъфини. Както при всяко начало, разполагахме само с подръчни средства за моделиране и с идеи. Много, много идеи.

Да, след първите ни „творчески“ дни, често се случваше семействата ни да намират сладки или бисквити къде ли не. Един приятел, които не беше запознат с това, което правим, беше решил да опита една бисквита, останала на масата…”

Ценете нестандартното

Деси и Тони създават Sugar Secret, за да покажат една нова страна на стандартното сладкарско изкуство. Двете се стремят именно към това – да са нестандартни и различни, независимо от това къде живеят или работят.

Скъпи читатели на списание creativU, забавлявайте се повече, ценете нестандартното, старайте се да показвате себе си и намерете онова нещо, което ви прави различни и ви отличава от масата.”

Коментари

comments